AMWatch

AMWatch sætter fokus på fonde

Samtidig med, at venture- og kapitalfonde sikrer sig stadig større bidder af aktieposter i dansk erhvervsliv, lancerer AMWatch nyhedsbrev om fondene.

Henrik Tüchsen, redaktionschef, Watch Medier.

De er her og der og alle vegne i dansk erhvervsliv - de danske og udenlandske venture- og kapitalfonde.

Både når det gælder opkøb af aktiemajoriteter i store danske koncerner og køb af aktieposter i iværksætterfirmaer og mindre selskaber er fondene, ofte akkompagneret af business angels og pensionskasser, mere aktive end nogensinde før.

Det er baggrunden for, at AMWatch, der er en del af Watch Medier, nu sætter fuld fokus på iær fondenes aktiviteter i Danmark, men også de store danske fondes aktiviteter uden for landets grænser.

Det sker med et ugentligt nyhedsbrev, AMWatch Venture- og Kapitalfonde, baseret på en løbende overvågning af kapital- og venturefondes opkøb og frasalg af aktier og ejendomme i dansk erhvervsliv. Vi har fokus på relevante artikler både i vores ni andre watch-medier og i konkurrerende erhvervsmedier.

Erfaren reporter

Vi dækker små og store fondes investeringer, fra de fire innovationsmiljøers investeringer til de største internationale kapitalfondes investeringer i Danmark.

Samtidig bidrager en af landets mest rutinerede reportere på feltet, fhv. chefredaktør på Berlingske og Erhvervsbladet og fhv. redaktionschef på Børsen, Carsten Steno, med artikler om trends i sektoren og interviews med fondenes nøgleaktører. Steno er også forfatter til en bog om Vækstfonden, der siden 2001 har været direkte og indirekte investor i de fleste sektorer i dansk erhvervsliv.

 

More from AMWatch

Oil services investments and inflows help BankInvest in Q1

Net inflows have exceeded expectations at BankInvest in Q1. The EUR 20bn manager has been criticized for some of the investments in its sustainable flagship product, but CEO Lars Bo Bertram is proud that the EUR 12bn fund has managed to beat its benchmark despite massive gains for oil and gas.

Latest news

AMWatch job

See all jobs

See all jobs

Watch job

See all jobs

See all jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch