AMWatch

Nye iværksættere henter 5,1 mio. kroner til udvikling af knogleimplantater

To civilingeniørstuderendes bachelorprojekt på Syddansk Universitet blev til en udvikling af kunstige knogler og en investering på 5,1 mio. kroner. Pengene skal bruges på nye forsøg og til at bygge et nyt laboratorium.

Genrefoto | Photo: Colourbox

Casper Sloth og Martin Bonde Jensen har udviklet en metode under et bachelorprojekt til at lave implantater, som over tid opløses og omdannes til levende knogle. Nu skal de udvikle og kommercialisere deres opfindelse. Med en investering på 5,1 mio. kr. fra blandt andre innovationsmiljøet PreSeed Ventures, springer de to tidligere universitetsstuderende sammen med deres tidligere vejleder og proffesor ved Syddansk Universitet ud som iværksættere. Det skriver Berlingske.

Det næste store skridt i virksomheden, Particle3D, bliver lige nu at opbygge en organisation og sammensætte en bestyrelse. Til efteråret skal de hyre en administrerende direktør med erfaring fra medicinalindustrien. I løbet af næste år forventer Martin Bonde Jensen, at de første patienter kan få indopereret et implantat fra Particle3D, og om tre til fem år forventer Martin Bonde Jensen, at det store internationale salg af produktet kan begynde, fortæller han til Berlingske.

Already a subscriber? Log in.

Read the whole article

Get access for 14 days for free.
No credit card is needed, and you will not be automatically signed up for a paid subscription after the free trial.

  • Access all locked articles
  • Receive our daily newsletters
  • Access our app
An error has occured. Please try again later.

Get full access for you and your coworkers.

Start a free company trial today

More from AMWatch

Danish FSA issues warning over SFDR implementation

The Danish FSA, Finanstilsynet, states that asset managers are using the EU’s sustainable finance disclosure regulation to signify quality, which is not the point of the legislation. In fact, the FSA states it is the opposite of what the EU intended.

Latest news

AMWatch job

See all jobs

See all jobs

Watch job

See all jobs

See all jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Latest news from EnergyWatch

Latest news from ShippingWatch